Antalya’da 2 Ayrı Uyuşturucu Madde Olayından 3 Şüpheli ile Aranması Bulunan 2 Şahıs Yakalandı 
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde bulunan bir ikamete yapılan operasyonda, (H.K.) ve (A.K.) isimli şahıslardan; daralı 4 gram esrar maddesi ile 44 adet Ecstasy hap ele geçirildi.
  
Kepez ilçesi Kütükçü Mahallesinde bulunan bir ikamete yapılan operasyonda ise (C.K.) isimli şahıstan,  2 adet poşet içerisinde daralı 41 gram esrar maddesi ele geçirildi.
 
Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesinde bulunan bir işyerinde yapılan operasyonda da “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak veya Sağlamak” suçundan arandığı ve (5 yıl 6 ay) kesilmiş hapis cezası olduğu tespit edilen (M.A.) ile yine arandığı ve (4 yıl 2 ay) kesilmiş hapis cezası olduğu tespit edilen (A.A.K.) isimli şahıslar yakalandılar.
 
A.A.K. isimli şahsa ayrıca “Resmi Evrakta Sahtecilik” suçundan işlem yapıldı. Yapılan operasyonlar sonucunda yakalanan (H.K.), (A.K.) ve (C.K.) isimli şahıslar haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak veya Sağlamak” suçu şüphelisi olarak,  (A.A.K.) ve (M.A.) isimli şahıslar yine aynı suçtan aranması ve kesinleşmiş hapis cezaları olmasından dolayı adli makamlara sevk edildiler.