Öğrencilere  iyi insan olmanın önemini anlatarak bazı önerilerde bulunan Vali Karaloğlu, hayatta her zaman mücadele olduğunu ve bunun insanlık var olduğu sürece devam edeceği söyledi.

Yurt tutmak için herkesin sonsuza kadar çalışması gerektiğini vurgulayan Vali Karaloğlu, "Neredeysek orada çalışmak zorundayız. Valiysem vali olarak çok iyi çalışmam gerekiyor. Müdür bey müdür olarak, öğretmenimiz öğretmen olarak, siz öğrenci olarak çok iyi çalışmak durumundasınız. Şimdilik öğrencisiniz ama yarın sizin de okullarınız bitecek, meslek sahibi olacaksınız. Hangi mesleği seçersiniz seçin hepiniz çok çalışmak zorundasınız." diye konuştu.

Vali Karaloğlu, herkesin bu topraklara borcu olduğunu belirterek, "Atalarımızdan devraldığımız borçlarımız var ve bunu bizden sonrakilere emanet edeceğiz." dedi.

Herkesin kendine karşı sorumluluğu olduğunu ifade eden Karaloğlu, öğrencilerin de iyi ders çalışarak, öğretmenlerine, ailesi ve topluma karşı sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini anlattı.Vali Karaloğlu, "İyi insan olmayı mutlaka başarmamız lazım. Çünkü iyi insan olursak gerisi kendiliğinden gelir." dedi.

Vali Münir Karaloğlu, öğrencilere  kitap seti hediye etti.

Fotoğraflar: Mesut Şahin
Haber : Mahmut Deniz / Antalya