Antalya’nın Aksu ilçesinde Abdurrahmanlar Kavşağı’nda ard arda meydana gelen yaralamalı kazalar vatandaşı isyan ettirdi. Kavşağın çok dar olduğunu söyleyerek cep yapılmasını talep eden vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.

Aksu ile Serik ilçeleri arasında yer alan Abdurrahmanlar Kavşağı’nda yaşanan yaralamalı kazalar, kavşağı kullanan vatandaşları isyan ettirdi. Duruma tepki gösteren eski Mahalle Muhtarı Fikri Şimşek, "Her gün bu yolu kullanıyoruz. Bu kavşağa geldik mi ellerim titremeye başlıyor. Daha akşam burada bir kaza meydana geldi. 3 araç birbirine girdi" dedi.

Kavşakta cep uygulamasının yapılmasını talep eden Şimşek, "Burada kavşağa giren 3 araçtan birisi D-400 karayolunun üzerinde bekleme yapıyor. Burası üç beş kişinin kullandığı bir kavşak değil. Binlerce kişinin kullandığı bir kavşak. Artık yetkililere sesleniyoruz, Allah rızası için aramızdan bir can kayıp gitmeden buraya acil çözüm bulalım. Bu kavşağı genişletelim. Hiç olmazsa kavşağa sığmayan araçlar için bir cep yol yapalım" ifadelerini kaydetti.

Her gün binlerce aracın geçiş yaptığı kavşak, dar olması sebebiyle tehlike saçıyor. Abdurrahmanlar tarafına gitmek için kavşağa giren her 3 araçtan biri kırmızı ışıkta D-400 karayolunun üzerinde bekliyor. Araç o anda karayolunu kullanan onlarca araç için tehlikeli bir hal alıyor.