20 Aralık 1992 tarihinde kurulan VTV, kuruluş yıldönümünü 23 Aralık 2015 Çarşamba günü (yarın) Akra Barut Otel’de saat 19.00’da gerçekleştirilecek lansman ve kokteylle kutlayacak.
Antalya'nın değerleri ödüllendirilecek
 Gecede www.kanalvip.com.tr sitesinde yapılan anketle belirlenen ‘Tarımda Antalya'nın Değeri’, ‘Turizmde Antalya’nın Değeri’, ‘Sanayide Antalya’nın Değeri’ ve ‘Markalaşmış adıyla Antalya'nın Değeri’ ödülleri de sahiplerini bulacak.
VTV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Oruçoğlu, Antalya’nın ilk ve en çok izlenen kanalı VTV’nin kentin değerleri arasında yer aldığını belirterek, şunları söyledi:
“VTV; ilkeli, objektif ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla yıllardır bu kentte varlığını sürdürdü. Kurumumuz yenilenen yüzü, yeni logosu, güçlü haber kadrosu ve tarımdan turizme, ekonomiden siyasete, sanattan spora kentin her kesimine hitap eden programlarıyla aynı anlayışla yayıncılığını sürdürecektir. Yeni kuruluş yıldönümümüzü kutlama nezaketinde bulunan başta izleyicilerimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunarız.”