Kepez Belediyesi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi yatırımıyla prestijini artırdığı Yeni Emek Mahallesi’ni, yeşil alan çalışmalarıyla güzelleştiriyor. Yeni yol, sıcak asfalt, parke kaldırım, açık semt pazarı, meydan, kültür merkezi, ilçe müftülük binası hizmetleriyle ihya olan mahalle, yeşil alan yatırımını da fazlasıyla alıyor.

Gecekondu gitti park geldi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gecekondu işgalinden temizlenen 14 dönümlük alanda başlattığı park çalışmasını tamamladı. Hizmete giren dev parkla mahalle hem güzelleşti hem de bölgede yaşayanların eğlence, dinlenme ve yeşil alan ihtiyacı karşılandı. Mahallenin modern bir kent kimliğine kavuşmasına katkı sağlayacak olan parkta, basketbol-futbol sahası, açık hava spor aletleri, üzeri kapalı oturma alanları ve çocuk oyun grubu bulunuyor. Çim ekilen parkta, çeşitli türde ağaç fidanı ve bitki de dikildi.

İkinci park yapılıyor 3. Park yolda 

Mahalle sakinlerinin park isteğini karşılamaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2580 Sokak’ta yeni bir park çalışması başlattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiği Yeni Emek Mahalle Muhtarı Mustafa Çoban’a yapılacak sözü verdiği park, 1500 m2 alandan oluşuyor. Çocuk oyun grubunun ve açık hava spor aletlerinin bulunacağı park, bu yıl hizmete girecek. 
Kepez Belediyesi, bu yıl içerisinde Yeni Emek Mahallesi’nde 2592 no’lu Sokak’ta spor temalı bir park da inşa edecek.