MuratpaşaBelediyespor’un gelecek vaat eden üç futbolcusu Antalyaspor’la sözleşme imzaladı. Enes Çavdar, Yunus Yıldız ve Ekrem Kocabıyıkoğlu bu sezon kırmızı beyazlı takımın U21 kadrosunda mücadele edecek.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın “Gelişmiş ülkeler kendi sporcusunu kendi yetiştiren ülkelerdir” anlayışıyla Antalyaspor’un Türkiye'de bütün lig kulüplerine öncülük etme iddiasını taşıyan altyapı sistemi buluştu ve MuratpaşaBelediyespor’dan 6 futbolcu ve 2 antrenör yeni sezon için kırmızı beyazlı takımla sözleşme imzaladı.

MuratpaşaBelediyespor’un Antalya şampiyonu olan U19 takımında oynayan Enes Çavdar, Yunus Yıldız ve Ekrem Kocabıyıkoğlu artık kırmızı beyazlı formayı giyecek. Paşa’nın üç genç oyuncusu Antalyaspor’un U21 kadrosunda yer alacak. Bununla birlikte Mehmet Dal, Mustafa Aydın ve Adahan Altan MuratpaşaBelediyespor’dan Antalyaspor altyapı gruplarına katıldı.

MuratpaşaBelediyespor’u U17 kategorisinde Türkiye şampiyonu yapan antrenör Barış Çakar da Antalyaspor’un U19 takımının hocası olurken U11–12 takımlarını çalıştıran Mustafa Erol da Antalyaspor’un altyapı da teknik heyetine dahil oldu.