Antalya’da 3 Ayrı Uyuşturucu Madde Operasyonunda 4 Şüpheli Yakalandı 
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Antalya'da uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesinde bulunan bir ikamette yapılan operasyonda S.B. ve T.K isimli şahıslar; 9 paket daralı 1 kilo 720 gram skunk esrar maddesi, 7.850 adet ecstasy hap, 1 adet uyuşturucu/uyarıcı madde tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildi.
 
Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde bulunan ikamete yapılan operasyonda ise A.K. isimli şahıstan; 3 adet satışa hazır vaziyette 5 gr esrar maddesi ele geçirildi.
 
Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yapılan operasyonda da C.T. isimli şahıstan; 5 gr esrar maddesi, 7 adet ecstasy hap, 0,3 gram kokain maddesi ele geçirildi.
 
Yapılan operasyonlar sonucunda yakalanan ve haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilen S.B., T.K., A.K. ve C.T. isimli şahıslar’dan S.B. ve T.K. tutuklandı.