Antalya’da Akdeniz Üniversitesi yerleşkesindeki bir bankta ölü bulunan gencin, bir polis soruşturması sebebiyle arandığı bildirildi.

Olay dün gece 21.30 sıralarında Akdeniz Üniversitesi yerleşkesi Diş Hekimliği Fakültesi önünde meydana geldi. 19 yaşındaki C.M.’nin fakülte önündeki bankta hareketsiz şekilde durduğunu gören görevliler durumu güvenliklere bildirdi. Güvenlikler ses alamadığı genç için 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 19 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Banktan zemine indirilen C.M.’nin üzerinden kimliği çıktı. Polis ve savcılık incelemesinin ardından C.M.’nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince bankta hareketsiz şekilde oturan C.M.’nin vücudunda herhangi bir kesici alet ve ateşli silah yarasının bulunmadığı belirlendi. Antalya Emniyet Müdürülüğü tarafından yapılan açıklamada gencin arşiv incelemesinde 7 Ocak 2018 tarihinde kapkaç olayının şüphelisi olarak yakalanıp hakkında işlem yapıldığı, hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu, olaydan bir gün önce Antalya’da Ahatlı Mahallesi’nde meydana gelen silahlı yağma olayının şüphelisi olduğu ve firari olarak arandığı bildirildi. Ayrıca C.M.’nin Üniversite öğrencisi olmadığı açıklandı.