Antalya'da turizm sezonunun açılması ile birlikte özellikle turistlerin yoğun olarak bulunduğu eğlence yerlerinde  uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ve Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Kemer ilçesinde hamam/sauna işleten S.K. isimli şahsın Antalya merkezinden yüklü miktarda satın alacağı uyuşturucu maddeyi Kemer ilçesindeki eğlence yerlerinde piyasaya süreceği iddiaları üzerine,  Kemer ilçesinden hareket eden S.K. isimli şahsın Antalya'da A.S. ve S.Y. isimli şahıslarla bağlantıya geçtiği bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan operasyonda;

Şüpheli şahısların ikametlerinde, araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda; toplamda 5 kilo 909 gram Skunk Esrar Maddesi, 441 gram kokain, 3 adet hassas terazi, 1 adet sahte sürücü belgesi ve çelik kasa içerisinde uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 405.930 TL,  1.928 Amerikan Doları, 1.665 Euro para ele geçirilmiştir.

Ayrıca A.S. isimli şahsın “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan aranması olduğu belirtildi.

Yakalanan şüpheliler S.K., A.S. ve S.Y. hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan işlem yapılmış, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca işlemlerinin tamamlanmasına müteakip mahkemeye sevk edilmişlerdir.