Başkan Mehmet Kocadon, Akyarlar Kemer Mahallesi’nden başladığı ziyaretinde, aracından iner inmez, vatandaşların sevgisi ile karşılaştı. Kemer Kahvesi’nde vatandaşlarla sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Serhat Fırat’ın isteğini de yerine getirerek, yaşanan sıkıntıları yerinde görmek üzere, Gümüşkaya ve Showpa sitelerini gezdi. Vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Mehmet Kocadon, çocukların oyun parkı isteklerini de kırmayarak, “Bir hafta içinde isteğinizi yerine getireceğiz.” dedi.
 Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Akyarlar Kemer Mahallesi’nden Turgutreis’e geçti. İlk olarak Amiral Kafe’de vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Bodrum Belediye Başkanı’nın bölgeye geldiğini duyan sevenleri de kafeteryaya gelerek, başkana başarı dileklerinde bulundu. Turgutreis ziyareti sırasında, Başkan Kocadon’u destekleyen vatandaşlar, başkana olan sevgi ve ilgilerini şu sözleriyle gösterdiler: ”Biz de senin, sonuna kadar arkandayız”, “İnşallah başkan, sizsiniz”, “Hayırlı uğurlu olsun, inşallah kazanacaksınız”, “Oylarımız sizin için, başkanım”, “Desteklerimizi size vereceğiz”, “Kolay gelsin, yanınızdayız. Atatürkümüz arkamızda, bakın.”, “Gönlümüz sizden yana gerçekten, çünkü Bodrum’a değer verdiniz”, “Her yerde oy senin başkanım. Senin gibi güzel adama oy verilmez mi ya? Vermeyenler düşünecek!”, “Sizinleyiz Başkanım”, “Burayı da Bodrum gibi yap”, “Yeni geldik, çok merak ediyorduk sizi”, “Hayırlı uğurlu olsun”, “Tüm temennilerimiz sizlerle”, “Hayırlı olsun, Turgutreis için, Bodrum için”, “Her dakika sizle beraberiz.”, “Sizi görmekten mutluluk duyuyoruz”, “Hepimiz yanındayız”. Gümüşlük Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Ülküm de kafeteryada başkanla sohbet etti ve yerel seçimlerde başarılar diledi.
 Başkan Mehmet Kocadon daha sonra D-Marin Turgutreis’e geçerek marinadaki esnafı ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle uzun süre marinada kalarak onlarla sohbet etti.