Bodrum Turgutreis Caddesi’nde ziyaretler gerçekleştiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a Bodrum halkı yoğun ilgi gösterdi. Başkan Kocadon, caddede yer alan esnafları tek tek gezdi. Sıcak bir atmosferde geçen ziyaretlerde Başkan Kocadon’u gören vatandaşlar seçimlerde başarılar diledi ve desteklerini dile getirdiler. 

Yağan yağmura rağmen ziyaretlerini sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’a bir vatandaşlar “Yukarıda Allah’ın nasıl var olduğuna inanıyorsak; aşağıda da sizin kazanacağınıza öyle inanıyoruz, başkanım.” dedi. Kendisine büyük bir inanç ve sevgiyle bağlı vatandaşın bu sözlerini duyan Başkan Kocadon duygulanarak vatandaşa sarılıp teşekkür etti.
 
Bir gün öncesindeyse, Midtown ve Oasis’de yer alan esnafları ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon buralarda da yoğun ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlar Başkan Kocadon’a, “Allah’ım yardımcınız olsun.”, “Annem 90 yaşında ve sizin için gelip oy verecek ama sizi de görmek istiyor.”, “Tüm kalbimle sizi destekliyorum.”, “Geçen sene geldiğinizde biz de buradaydık. Methinizi çok duyduk, hoş geldiniz. Bodrumlular kadar sizi çok sevinmiştik. Gerçekten hayırlı uğurlu olsun.”, “Bodrum’u size emanet ediyoruz.” gibi sevgi ve destek söylemlerinde bulundular.
 
Midtown’daki oyun salonuna da uğrayan Başkan Mehmet Kocadon, basket atışları yaptı ve 2 dakika içerisinde 51 sayı atarak, iyi bir skor elde etti.