Cumhur ittifakının adayı olarak Demre ilçesinde aday gösterilen mevcut başkan Süleyman Topcu, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Antalya ilçeleri belediye başkanları tanıtım toplantısında yeniden aday gösterildi.

Demre Cumhuriyet meydanında teşekkür konuşması yapan Demre Belediye başkanı ve Ak Parti Demre Belediye Başkan adayı Süleyman Topcu’ya Ak Parti Demre ilçe başkanı Ünal Arıkan, Milliyetçi Hareket Partisi Demre İlçe Başkanı Mustafa Demirel, Belediye Meclis üyeleri eşlik ettiler.

Meydanda toplanan vatandaşlara bir teşekkür konuşması yapan Başkan Topcu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Şahsıma belediye başkanlığı adaylığının yeniden tevdi edilmesinden dolayı büyük onur duydum. Başta AK Parti genel başkanım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, il başkanımız İbrahim Ethem Taş'a, Belediye Başkanımız Menderes Türel'e, ilçe Başkanım Ünal Arıkan ve tüm yönetim kurulu üyelerine, MHP ilçe başkanı Mustafa Demirel ve yönetimine, Meclis üyelerime, Mahalle Muhtarlarına, Mahalle başkanlarına ve Demre'li hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimiz bozulmasın inşaallah.”  Dedi.

Editör: Haber Merkezi