Sunulan hizmetin vatandaşların yaşam konforunu artırmak amacını taşıdığını ifade eden Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu ‘’İlçemizdeki yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın da her daim yanlarında olarak, ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyoruz’’ dedi.

Demre Belediyesi, engelli ve kronik rahatsızlığından dolayı bakıma muhtaç kişilere yönelik ücretsiz evde sağlık hizmeti sunuyor.

Çalışmaların vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak ve ailelere destek sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşmak amacı doğrultusunda çalıştıklarını belirten Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, “ Belediyemizce yapılan sosyal yardımlarla hemşerilerimizin zor zamanlarında yanlarında olarak destek oluyoruz. İlçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın da her daim yanlarında olarak, ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyoruz. Bakım hizmetlerimizle hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bunun yanında maneviyatın iyileştirici gücüne inanarak, zaman zaman hastalarımızı ziyaret ederek moral desteği oluyoruz” diye konuştu. Demre Belediyesine bir hayırsever tarafından bağışlanan araç ile sunulan hizmet kapsamında,  evde, hastanede bakım ve hasta nakil hizmetleri gerçekleştiriliyor.

Mehmet Şentürk -  Demre