Edilen bilgiye göre, Kaza Demre’ye bağlı Küçükkum Mahallesinde saat 23.30’da  Finike Caddesi ile Çapar sokağın kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Finike caddesinde Demre istikametine ilerleyen Behçet Keşluhoğlu’nun kullandığı 07 ZBS 34 Plakalı motosiklet ile Çapar Sokaktan Finike caddesine çıkan Ahmet Çakır idaresindeki 07 YFG 34 Plakalı hususi otomobil kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Kazanın etkisiyle yola savrulan Motosiklet Sürücüsü Behçet Keşluhoğlu ve yolcu Yusuf Keşluhoğlu yaralandı. Motosiklet ise 40 metre sürüklenerek karşı istikamete geçti.

Çevredekiler tarafından 112 Polis ve acil yardım ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine gelen Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Demre Devlet Hastanesi acil Polikliniğine götürüldü.

Demre Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından ağır yaralı  Yusuf Keşluhoğlu ve sol omzunda kırıklar olduğu tespit edilen Behçet Keşluhoğlu Finike Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri Otomobil Sürücüsü Ahmet Çakır ile yolcu Tayfun Ayaz’ı sağlık kontrollerinin ardından ifadelerini almak için Polis karakoluna götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi