Ali Gürbüz 4 de 4 Yaptı

Haberin Ayrıntılarını okumak için Bağlantıya Tıklayın ==> http://www.batiakdeniztv.com/spor/ali-gurbuz-4-de-4-yapti-h21494.html

BATI AKDENiZ iNTERNET GAZETESi

Demre Belediyesinin finanse ettiği güreş takımı 50 sporcusu ile 3 gün sürecek olan Elmalı güreşlerinde daha önceki yıllarda olduğu gibi her boyda kürsüde yer almak için sezon boyunca çok sıkı hazırlanarak iddialı bir şekilde Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya’nın maddi manevi motivasyonuyla Elmalı’ya uğurlandılar.


Demre Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Güreş Antrenörü Kahraman Şahin, Elmalı güreşlerinde İddialı olduklarını belirterek, “Demre Belediye Başkanımız Sayın Avukat Okan Kocakaya’nın destekleriyle bu yıl 667.si düzenlenecek olan tarihi Elmalı yağlı pehlivan güreşlerine, Demre Belediyesi güreşçileri olarak, çok sıkı hazırlandık. 50 sporcumuz ve en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız ile birlikte yola çıktık. En az beş boyda altın madalya olmak üzere çok sayıda sporcumuz ile kürsüde olacağımıza inanıyoruz. Saha içi ve dışında her zaman yanımızda olan en büyük destekçimiz, ata sporumuz güreşi bilen, sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, başkanımıza bütün arkadaşlarım adına teşekkür ederim.” Dedi.


Demre Belediye Başkanı Kocakaya “Demre Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi sporun, sporcunun ve ata sporumuz olan yağlı pehlivan güreşlerinin çok daha iyi bir noktaya gelmesi için her türlü çabayı ve desteği gösteriyoruz. Bugün de tarihi elmalı yağlı pehlivan güreşleri için 50 pehlivanımız ile er meydanında yerimizi alacağız. Hemşerilerime güvenim tamdır. Saha içinde de pehlivanlarımızın yanında olacağım, Demre’ye birçok boyda madalya ile döneceğimize inanıyorum. Tüm sporculara başarılar diliyorum.” Dedi.