Antalya Valiliği tarafından, her yıl turizm mevsimi nedeniyle 15 Mayıs, 15 Ekim tarihleri arasında uygulanan İnşaat Yasağı gereği, Demre Belediyesi tarafından ilçedeki Tüm İnşaat firmalarına tebliğ edilen İnşaat yasağı tebliği nedeniyle, Devam etmekte olan Demre Devlet Hastanesi İnşaatının da durdurulduğuna dair Sosyal Medya da yapılan paylaşımlar, Demre’liler tarafından tepki çekti.

Demre Devlet Hastanesi İnşaatında gazetecilere bir açıklama yapan Demre Devlet Hastanesi İnşaatı Yüklenici firması Seler İnşaat Tic. Ltd Şti. Yetkilisi Yüksel Kaçak Demre Devlet Hastanesinin inşaatının devam ettiğini, planlanan tarihten çok önce biteceğini belirterek” Sosyal Medya da yapılan tüm paylaşımlar asılsız, Hastane inşaatının durdurulması gibi bir sorun yok. Böyle bir itham da yok. Hastane İnşaatı son gaz devam ediyor. Evet, Gelen bir yazı vardır. Bu yazı her inşaat firmasına gönderilmiştir. Konu ile ilgi. İnşaatı Durdurun şekilde bir emir Ne Belediyeden Ne Kaymakamlıktan ne Valilikten olmadı. İnşaat durdurulmuş olsaydı bu hale gelmezdi. İnşaatın % 25’e yakını tamamlandı. Sözleşmede belirten tarihin yarı süresinde işi teslim edeceğiz.” Dedi.

Demre Belediye Başkan Vekili İbrahim Gökçe” Demre Belediyesi olarak İlçemize kazandıracağımız Demre Devlet Hastanesi İnşaatının durdurulduğuna dair, Sosyal Medya da dolaşan dedikoduların kasıtlı olarak yapıldığını, Bu mesnetsiz açıklamanın kim ve kimler tarafından yayıldığını biliyoruz. Bu kişiler Demre’yi ve Demreliyi sevmeyen kişilerdir. Böyle bir yazı Valilik tarafından gönderilmiştir. Demre Belediyesi Başkan Vekili olarak, bu belgeyi ben imzaladım. Demre Belediye Başkanı Topcu’nun firması da dahil genel olarak tüm inşaat firmalarına gönderilmiştir. Hastanemiz ile ilgili Her hangi bir durdurma söz konusu değildir. Yüksel Bey’inde söylediği gibi, çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Böyle kendini bilmezlerin kasıtlı olarak yaptıkları asılsız ve mesnetsiz dedikodulara inanmayın” Diye konuştu