LinkedIn yaptığı en son yenilikler ile kullanıcılarına ana sayfasında sunumlar, fotoğraflar ve dokümanları paylaşma imkanı sundu. Şimdiye kadar sadece durum bildirimleri ve linkleri paylaşabilen kullanıcılar bu sayede daha geniş bir alanda paylaşım yapabilecekler.
Hatırlanabileceği gibi bu ayın başlarında LinkedIn kullanıcılarına görsel içerikler yükleme imkanı sunmuştu.

Bu yenilik sayesinde kullanıcılar işleri ile alakalı daha fazla bilgiyi paylaşabilecekler. Infografikler veya bir mimarın çizimleri bu paylaşılabilecekler arasında yer alıyor. Ayrıca bir fotoğrafçı fotoğraflarını gösterme şansı da bulacak bu sayede. Aslında kullanıcı yaptığı işleri sergile imkanına erişecek. Daha önce sadece metin üzerinde neler yaptığı gösterirken buna resimlerin eklenmesi kullanıcıların kendilerini daha fazla ifade etmesine imkan tanıyacak. Aslında bu özellik sayesinde kullanıcılar ile şirketler arasında kurulan bağ daha fazla güç kazanacak ve LinkedIn'in kurmayı amaçladığı o özel ilişki daha da güçlenecek. 

Yeni özellikler yakın zamanda tüm dünyada kullanılmaya başlanacak. Şimdilik sadece belirli bir bölgede kullanıma geçen özellik zaman ilerledikçe dünya çapında yaygınlaşmaya başlayacak.

Görsel bir içerik kullanabilmek için durum paylaşım bölümünün hemen yanında bulunan ataç tuşuna basmanız yeterli. Karşınıza çıkacak ekrandan bilgisayarınızdan mı yoksa internetten mi dosya yüklemek istediğini soran başka bir pencere çıkacak ve böylece istediğini resmi profilinize yükleyebileceksiniz.