(Google Çevirisi)

Bugün Facebook'un 10. yıldönümü.
O kadar inanılmaz bir yolculuk oldu , ben bunun bir parçası olmak çok minnettarım oluyor . O kadar çok insanın hayatını dokunmak mümkün nadirdir , ve ben her güne  iyi şekilde ve elimden en büyük etkiye sahip kendimi hatırlatmak için deneyin .

Ben her zaman Facebook bugün ne olacağını biliyordum insanlar sık sık soruyorlar .  

Ben kısa bir süre Facebook açtıktan sonra üniversitede bir gece arkadaşlarımla pizza alıyorum hatırlıyorum . Ben bizim okul toplumu bağlamak için heyecanlı olduğunu söyledim , ama bir gün birileritüm dünyaya bağlamak gerekiyordu.

Ben her zaman bu önemli olduğunu düşündüm - kendi toplulukları kendileri inşa etmek güçlendirici insanlar , insanlara paylaşma ve bağlı kalmak içingüç verir.

Benson 10 yıldır düşündüğüm zaman, ben kendime soruyorum bir soru : neden bu inşaolanlar vardı ? Biz sadece öğrenciler vardı . Biz büyük şirketler daha yolu az kaynak vardı. Bu soruna odaklanmış olsaydı , onlar bunu yapmış olabilir .

Aklımatek cevap : Biz sadece daha fazla umursamaz.

Bazıdünyayı bağlayan aslında önemli olduğunu şüphe ederken , biz inşa edildi . Diğerleri bu sürdürülebilir olacağını şüphe olsa da, kalıcı bağlantıları oluşturuyordu .

Biz sadece herkesten dahadünyaya bağlanma hakkında daha fazla umursamaz . Ve biz hala bugün .

Ben bile daha heyecanlıönümüzdeki on yıl hakkındason daha olmamın nedeni budur . İlk on yıl bu ağ önyükleme hakkında vardı . Şimdidünya çapında insanlar bile daha büyük ve daha önemli sorunları çözmeye yardımcı olmak içinkaynaklara sahip .

Bugün ,dünya nüfusunun sadece üçte biriinternet erişimi vardır . Önümüzdeki on yıl içinde , bizdiğer üçte ikisini bağlamak içinfırsat vesorumlulukları vardır.

Bugün, sosyal ağlar anları paylaşma konusunda çoğunlukla. Önümüzdeki on yıl içinde , onlar da size sorularını cevaplamak ve karmaşık sorunları çözmeye yardımcı olacak.

Bugün , bizim deneyimlerini paylaşmak için sadece bir kaç yolu var. Önümüzdeki on yıl içinde , teknoloji deneyimlerini yeni türlü yakalamak ve iletişim kurmak için daha çok yollar oluşturmak için bize sağlayacak .

Bu hepiniz gerçek bir topluluk oluşturmak için bizim araçları nasıl kullandığını görmek şaşırtıcı oldu . Senmutlu anlar veacı olanları paylaştım . Yeni aileleri başladı ve bağlı ailelerin yaymak sakladım . Yeni hizmetler oluşturulur ve küçük işletmeler inşa ettik . Sen pek çok yönden birbirlerine yardımcı olduk .

Ben sizin için bu araçları oluşturmak yardım edebilmek için çok minnettarım . Burada benim zamanen iyi şekilde ve size elimdeniyi hizmet etmek için derin bir sorumluluk hissediyorum .

Beni bu yolculuğun bir parçası olmama izin verdiğin için teşekkür ederim .