Yüz yüze eğitim bugün başladı. 31 Ağustos'ta uzaktan eğitim ile başlayan yeni öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı kararı ile kademeli olarak yüz yüze eğitime dönüyor. İlk ders zili çaldı ve bugün itibariyle anaokulu ve 1. sınıflar uyum haftasına geçti. Seyreltilmiş uygulamalarla anaokulu ve 1. sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde eğitim görülecek.

Peki, lise ve ortaokullar için yeni bir karar alındı mı? Liselerde ve ortaokullarda yüz yüze eğitime geçilecek mi? İşte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama...

LİSELER VE ORTAOKULLAR AÇILIYOR MU?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitimin diğer kademelerde ne zaman başlayacağına ilişkin soruya şöyle yanıt verdi:

"Diğer sınıflarla ilgili birkaç hafta sonra tekrar bir değerlendirme yapılacak. Bir takvim yok, olamaz çünkü vaka sayısının seyrini bilemiyorum. Bilim Kurulu'nun bir ay sonrası için ne diyeceğini bilemiyorum, onlar da izliyorlar, onlar da şu an bilmiyorlar. Bunu bilmezken 'şöyle olacak' demek çok doğru değil. Biz büyük bir sorumluluk altındayız ve bu sorumluluk altında da çok dikkatli karar vermeliyiz. Amacımız, temennimiz hepsini açmak."

Lise ve ortaokullar açılıyor mu? Uyum haftası süreci ile anaokulu ve 1. sınıflarda bugün yüz yüze eğitim başladı. Kademeli ve seyreltilmiş olarak devam edecek olan yüz yüze eğitim sürecine liseler ve ortaokullar dahil olacak mı? Liseler ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanlığından lise ve ortaokulların açılış tarihi ile ilgili bilgilendirilme yapıldı mı?
Liseler ve ortaokullar ne zaman açılıyor? MEB liselerin açılış tarihini duyurdu mu?