Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Cami’sinde çalışmalar sona yaklaşıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ekibiyle birlikte Finike Limanı’nın üst kısmında yer alan ve sahile hakim bir konumdaki camii inşaatında incelemelerde bulundu.

YÜZDE 80’İ BİTTİ

Yüklenici firma yetkilileri çalışmalar hakkında Başkan Böcek’i bilgilendirdi. Osmanlı ve Selçuklu mimarisiyle, taştan ve hiç çimento kullanılmadan inşa edilen Eroğlu Nuri Cami’ndeki çalışmanın yüzde 80 seviyesine geldiği belirtildi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’nin de desteği ile çalışması hızla devam eden Eroğlu Nuri Cami’nin Ramazan Ayı içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi. Başkan Böcek, “Allah’ın izniyle camiyi bayram namazına yetiştirmeye çalışacağız. Müteahhidimizin parasını ödemeye devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

500 KİŞİLİK

Finike’nin siluetini de değiştiren Eroğlu Nuri Cami, 2 bin 400 metrekarelik parsel üzerinde 250 metrekare inşaat alanına sahip ve 500 kişilik. Camii alanı içerisinde 1 adet revak, 1 adet imaret, 1 adet şadırvan ve 1 adet abdesthane yer alıyor.