DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte tamamlandığında 18 700 dekar tarım alanını sulayacak olan Finike Kapıçay Barajı Sulaması inşaatı ile tamamlandığında 6 000 dekar tarım alanını sulayacak olan Kumluca Adrasan Barajı Sulaması inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından Bölge Müdürü Coşkun yaptığı açıklamada;" Bugün Bölge Müdür yardımcım ve Şube Müdürlerim ile birlikte 18 700 dekar tarım alanını sulayacak ve bölgeye ciddi katkı sağlayacak olan sulama inşaatının regülatör memba kısmında yer alan fore kazık çalışmasının devam ettiğini gördük. Kapıçay barajı Sulamasının bölgeye hayırlı olmasını temenni eder, işte emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Coşkun ve beraberindeki heyet daha sonra tamamlandığında 6 000 dekar tarım alanını sulayacak olan Kumluca Adrasan Barajı Sulaması inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Bölge Müdürü Coşkun yaptığı açıklamada; "Bölge Müdür yardımcım ve Şube Müdürlerim ile birlikte Adrasan barajı Şantiyesinde incelemelerde bulunduk. Toplamda 6 000 dekar tarım alanını sulayacak olan projede 0+400 ile 1+400 metre arası ana hatta boru kaynaklarının yapılmaya başlandığını müşahede ettik. 6 bin dekar tarım alanının sulu tarıma geçmesini sağlayacak olan işimizde emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.