Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Finike Alacadağ Mahallesi kırsalındaki 6 km yolda vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

KONFORLU VE GENİŞ YOLLAR

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri yolun mevcut durumu kötü olduğu için iş makineleriyle dar olan yolda genişletme çalışmaları yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri daha güvenli ve modern yollar için Finike ilçesindeki sorumluluk alanında bulunan tüm kırsal ve merkez yollarında çalışmalara aralıksız devam devam ediyor.

MEZARLIĞA BAKIM VE NAMAZ KILMA ALANI

Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlıkların temizlik ve bakımlarını yapıyor.  Ekipler tarafından mezarlık içinde çevre temizliği ile büyüyen yabani ot ve çalılıkların neticesinde kabirleri görünmez hale gelen mezarlıkların detaylı bakım ve temizliğini gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ayrıca Arif Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda mezarlık alanı camiye uzak olduğu için Çatallar Mezarlığına namaz kılma alanı yaptı.