Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adil Gökmen, Finike Devlet Hastanesi’ne başvuruların her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti,

Gökmen; "2015 yılı ilk 3 ay içerisinde 67670 hastanın hastanemizden hizmet almak için başvurdu, 3037 hastanın yatarak tedavi ve bakım hizmeti alması ve bu hastaların 1903’ünün ameliyat ve girişimsel cerrahi işlemler ile tedavi edildi. Hasta başvurularının artmasını yanı sıra hasta memnuniyetinin %95’in üzerinde olması hizmet kalitesinin de arttığının en önemli göstergelerinden biridir” dedi. 

Hastaların yaşam kalitesini arttırmayı amaç edinen Finike Devlet Hastanesi 38’i hekim olmak üzere 300’ün üzerinde donanımlı personel kadrosuyla hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaktadır. Dr. Gökmen, “Finike halkına kapsamlı hizmet vermek için eksik olan birim ve ilgili uzman hekim taleplerinin üzerinde çalışmalar yapıldığını ve teknolojik donanımın güçlendirildiğini ve 2015 yılında hizmet alanlarının artarak, uygulamaların devam edeceğini” açıkladı. 

Bu çalışmalarla birlikte hastane binasının iç ve dış fiziksel ve çevresel yapılarıyla ilgili düzenlemeleri de ihmal etmediklerini söyledi.