Finike ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Finike Portakal Festivali'nde Finike Belediyesi sponsorluğunda halka açık  konser veren Funda Arar'a sürpriz nikah tazeleme töreni düzenlendi.

Sanatçı Funda Arar, Uluslararası Finike Portakal Festivali etkinlikleri kapsamında dün gece sahneye çıktı.  Konser sırasında sahneye çıkan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile eşi Dilek Sarıoğlu, evlilik yıl dönümü olan Funda Arar ve eşi Febyo Taşel'e sürpriz nikah tazeleme töreni düzenledi.

Funda Arar'ın kısa süreli şaşkınlık yaşadığı gecede Başkan Sarıoğlu, çiftin nikahını tazeledi. Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu'nun da bir şarkıyla eşlik ettiği nikah töreninde çiftler bir kez daha birbirlerine 'Evet' dedi. Funda Arar ve eşi Febyo Taşel, sürpriz dolayısıyla Başkan Sarıoğlu ve eşine teşekkür etti. Tören sırasında havai fişek gösterisinin yanı sıra sahnede konfeti atıldı.

Başkan Sarıoğlu, Funda Arar ve eşinin evlilik yıldönümü olduğunu öğrendiklerini ve sürpriz tören yapmak istediklerini kaydetti. Başkan Sarıoğlu daha sonra sanatçıya gecenin anısına plaket, yöresel ürünler ve çiçek hediye etti.