Her yıl düzenlenen ve bu yılda 7 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirilen iftar, çalışanlar hasta ve hasta yakınları tarafından olumlu tepki aldı.   Birlikte hoş vakit geçirilen ve bir gelenek haline gelen bu davet, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yemek öncesi Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan program da hasta ve çalışanların bir arada yemek yemesi güzel bir tablo oluşturdu.

Gerçekleşen iftarda açılış konuşması yapan Hastane Yöneticisi / Başhekimi Dr. Sinan ANAR "Finike Devlet Hastanesi olarak bizi güçlü yapan şey çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve fedakarlıklarıdır. Hastanemizin daha iyi koşullarda hizmet vermesi ancak çalışanlarımızın bu samimi hizmetlerinin devamı ile mümkün olacaktır. Bu iftar programımıza katılan herkesin Ramazan ayının  hayırlar getirmesini diliyor hayırlı iftarlar diliyorum" demiştir. Ardından konuşma yapan Finike Kaymakamımız mesut YAKUTA ise Ramazan tebriğinin ardından ilçemize yapılacak olan hastane hakkında bilgi vermiştir. Kamu Hastaneler Birliği Antalya Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş ise yaptığı konuşmada; tüm davetlerinin ramazan bayramının hayırlı olmasını dileyerek Antalya ili ve ilçerindeki sağlık alanında ki gelişmelerin önemini belirtti.  

Hastane bahçesinde gerçekleşen iftar çalışanların ve hastaların bir arada bir süre daha sohbetleri ile devam ettikten sonra sona erdi.