İller arasında yapılacak olan voleybol yaş grupları maçlarına katılacak olan Antalya İl Karması Yaş Grupları Takımında bir Finikeli voleybolcuda mücadele edecek Antalya’nın başarısı için ter dökecek.
İlçe spor Müdürü ve Kulüp yöneticisi Süleyman YILDIZ Öncelikle Voleybol Takımımızın Antrenörü ve Cengiz Topel Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer TÜRK’Ü yıllardır Finike sporuna vermiş olduğu emeklerden dolayı kutladığını söyleyerek Sayın Türk’ün voleybol adına Finike de önemli bir iş başardığını belirtti. İlçe Müdürü YILDIZ Finike de voleybol adına önemli çalışmaların olduğunu, ilçemizde görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşların özveri ile çalıştıklarından bahsederek kendilerine teşekkür etti. Sporcunun da özverili olarak çalıştığından bahseden YILDIZ sporcumuzun ailesinin de inanılmaz destek verdiğini bu sayede sporcumuzun sadece voleybol da değil okulda derslerinde de çok başarılı olduğunu söyleyerek ailesine de teşekkür etti.
YILDIZ aslında il karmasına gitmesi gereken başka sporcularının da olması gerektiğini seçim yapan komitenin diğer sporcularımızı da Antalya voleybolu için kısa sürede fark edeceklerini umut etiğini söyledi.
Takım Antrenörü Ömer TÜRK Yıllardır çalışmalarımızın meyvesini geçen sene Antalya şampiyonu olarak almaya başladıklarını bu yıl de aynı şekilde başarılarına devam ettiklerini söyleyerek destek olan herkese sonsuz teşekkür ettiğini söyledi.
YILDIZ Finike de sporun gelişiminde büyük katkısı olan Sayın Kaymakamımız Mesut YAKUTA’NIN desteğinin çok büyük olduğunu vurgulayarak Belediye Başkanımız Kaan Osman SARIOĞLU'NUN sonsuz destek verdiğini belirterek kendilerine teşekkür etti.