• DOLAR 32,33 %0.24
  • EURO 35,06 %-0.22
  • ALTIN 2.282,89 %0.23
  • BİST100 8.975 %1.91
  • BITCOIN 70.700 %0.76
  • ETHERIUM 3.572 %-0.11
20°

Kumluca Domatesi

Firma Kodu #1077
Sektör Online Alışveriş
Adres Kumluca
URL http://www.kumlucadomatesi.com
Şehir/Eyalet Port Glaud
Eklenme Tarihi 16.01.2023

Yemeklerinizin ve sofralarınızın vazgeçilmezi. vitaminduragim.com evlerinize en sağlıklı ve en kaliteli domatesleri ulaştırıyor.

Türk mutfağının en önemli sebzelerinden biri olan domates bir yıl boyunca yetiştirilerek tüketilebiliyor. Üç öğünde de sofralarımızda yer bulan ender gıdalardan biri olan domates, kahvaltıda, salatalarda ve yemeklerde yoğun bir şekilde kullanılıyor. Domates Türk mutfağının yanı sıra tüm Akdeniz mutfağında da son derece popüler.

Patlıcan ailesinden olan domatesin yararları da saymakla bitmiyor. Bebekler ve gençlerde bağışıklık sistemini güçlendiriyor olmasının yanı sıra, yetişkinlerde cildi koruması ve yaşlanmayı geciktirmesi en önemli özellikleri arasında.

Yapılan pek çok araştırma, domates suyunun kansere karşı önleyici etkilere ve akciğerleri temizleme özelliğine sahip olduğunu da gösteriyor.

Vitamin Durağım'ın doğal ve organik domatesleri size de iyi gelecek…

Sebze ve meyvelerimiz tamamen doğal olup, Biyolojik Mücadele yöntemiyle üretilmektedirler. vitaminduragim.com en modern yöntemleri klasik yetiştirme tarzıyla harmanlayarak sebze ve meyvelerin sağlıklı ve doğal yetişmesini sağlamaktadır.

Kumluca Domatesi

Ürün içeriği: 1 Kg Kumluca Domatesi

HORMON YOK! 

Kendi çiftçilerimizle dedelerimizin yetiştirdiği gibi doğal ve sağlıklı tarım yapıyoruz. Dünyanın en iyi teknolojisini kullanıyoruz.

Ürünlerimiz tamamen DOĞAL!

Amacımız kimyasal kullanmadan ve verimi gözetmeden tedbirimizi alarak ürün yetiştirmek. Hiç ilaç kullanmadan yada minimum seviyelerde ve iyi tarım uygulamaları standartlarında önlemler alarak sizlere zamanında dalından toplanmış hiçbir kimyasal hormon barındırmayan ürünler sunuyoruz. Ürünlerimiz hormonla değil bombus arılarıyla tamamen doğal yöntemlerle dölleniyor. Seralarımızda kimyasal ilaç kullanmak yerine insan sağlığını tehdit etmeyen fiziksel önlemler alarak sağlıklı ve güvenli ürünler yetiştirmekteyiz. Kapılardaki hava perdeleri ve çatılarımızdaki sinek tülleri sayesinde zararlı girişlerini en aza indiriyoruz. En son içeride bulunan zararlıyı cezbedecek özelliklere sahip olan tuzaklarla örneğin; sevdiği kokuları yayan tuzaklar veya sarı rengin çekiciliğini kullanarak yapışkan tuzaklar sayesinde de zararlıları yakalayarak ürünlerin zarar görmesini ve bununla birlikte kimyasal ilaç kullanmayı engelliyoruz. 

Ayrıca hastalıklar için iklimlendirmeyi her bitki çeşidine göre yaparak doğabilecek sorunların önüne geçiyoruz. Sera içinde kontrollü tarım yapıldığı için dış etkilerden ve zararlılardan mahsülü koruyabiliyoruz. Bu sayede sizlere zamanında dalından toplanmış, hiçbir kimyasal ve hormon barındırmayan sağlıklı ürünler sunuyoruz.

Başka neler var?

Mevsimine göre dalından koparıp gönderebileceğimiz Sebze, Meyve ve Yeşilliklerimiz Ayrıca Yöresel Ürünlerimiz var.

Tadına doyamayacağınız taptaze Domatesleri lezzetiyle birlikte paketleyip adresinize gönderiyoruz.

ÜRÜNLERİM NASIL GÖNDERİLİYOR?

Siz sipariş verdiğinizde özenle dalından topladığımız taze ürünlerimiz özel ambalajlarında kargoya verilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir