Akdeniz’in Büyüleyen Sahil Kasabası Kalkan’ın En Güzel Otelleri

Harika doğası ve zengin tarihi ile ziyaretçilerine kusursuz bir tatil yaşatan Kalkan, Heredot tarafından “ Dünya’da Yıldızlara En Yakın Yer” olarak tanımlanmıştır. Stratejik konumu nedeni ile tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan kasaba, zengin tarihi ile dikkat çekmektedir. Tipik Akdeniz mimarisinin görüldüğü sokaklar huzur dolu bir gezi olanağı sunarken, konuklara bu tatillerinden eşsiz bir doğa da eşlik etmektedir. Nesli tükenmekte olan su kaplumbağalarıyla karşılaşabileceğiniz sahili ile Kalkan, en güzel yaz tatillerinize de ev sahipliği yapmaktadır. Akdeniz iklimine sahip olan bölgede, yaz ayları sıcak ve kurak, kış ayları ılık geçmektedir. İklimsel özellikler göz önünde bulundurulduğunda yılın dört mevsimi ziyarete uygun olan Kalkan en çok Mayıs – Eylül ayları arasında tercih edilmektedir. Siz de keyifli bir yaz tatili geçirmek için Kalkan otel rezervasyonu yaptırabilir ve tatilinizi şimdiden kusursuz bir şekilde planlayabilirsiniz.

Kalkan’ın Denize Sıfır Oteli Patara Prince Hotel &Resort

Antalya’nın huzur dolu tatillere ev sahipliği yapan beldesi Kalkan’da yılın tüm stresini geride bırakmanız için hizmet veren Patara Prince Hotel &Resort, muhteşem bir doğayı lüks mimarisi ile birleştirerek, kusursuz bir tatil vadetmektedir. Dalaman’a 120 km, Antalya Havaalanı'na 220 km ve Kalkan'a 800 m mesafede yer alan tesisin 60 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptine sahip tesiste, sabah kahvaltıları ile enerjik bir başlangıcın ardından gün boyu en seçkin lezzetleri tadabilmeniz için Patara A La Carte Restoran, Agora A La Carte Restoran ve Jasmine Restoran olmak üzere 3 farklı seçenek sunulmaktadır. Denize sıfır mesafedeki Patara Prince Hotel &Resort’un210 m uzunluğunda özel platformu bulunmaktadır. Plaj olanaklarının yanı sıra farklı serinleme deneyimlerini tercih eden misafirlere 3 adet açık havuz ve 1 adet kapalı havuz hizmet vermektedir. Renkli bir tatil için zengin olanakları ile ön plana çıkan tesis bünyesinde dalış eğitimleri, su sporları, tenis, bilardo, masa tenisi, mavi tur, cabana ve avlanma gibi farklı zevklere hitap edecek olanaklar sunulmaktadır. Çocuk dostu Kalkan otelinde çocuk havuzu ve çocuk parkının yanı sıra, eğitici ve eğlenceli aktiviteleri ile mini club hizmet vermektedir. Dinlenmek isteyen misafirler içinse SPA merkezi bulunmaktadır. Tüm ailenize unutulmaz bir tatil yaşatmayı hayal ediyorsanız, http://www.pataraprince.com/ bu yıl tatil planınız için en uygun adreslerden biri olmaktadır.

Kalkan’da Unutulmaz Bir Balayı İçin Villa Mahal

Zeytin ağaçlarını gölgesinde, nefes kesen bir Akdeniz manzarası eşliğinde konuklarını ağırlayan Villa Mahal, kusursuz balayı tatillerine de ev sahipliği yapmaktadır. Dalaman Havalimanı’na 77 km mesafede yer alan tesisin, 13 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, 1 adet a la carte restoran gün boyu seçkin lezzetler sunmaktadır. Denize yürüme mesafesinde yer alan Villa Mahal’de konukların konforuna yönelik şekilde tasarlanmış özel ahşap zeminli plaj hizmet vermektedir. Jakuzili Infinity Havuz ise eşsiz Akdeniz manzarasına karşı serinleme deneyimi yaşatmaktadır. Motorlu ve motorsuz su sporları ile adrenalin dolu anlar yaşamanıza olanak sunan Villa Mahal’de ruhen ve bedenen rahatlayacağınız anlar için SPA merkezi hizmet vermektedir. Özel balayı organizasyonları ile en romantik tatil seçeneklerini misafirlerine sunan Villa Mahal hakkında detaylı bilgi almak için https://www.villamahal.com/TR/ ‘ye tıklayabilirsiniz.

Unutamayacağınız Bir Kalkan Tatili Yaşatan Fidanka Hotel

Eşsiz bir doğayı, masmavi denizin huzur veren manzarasını ve kendisine hayran bırakan bir mimariyi aynı çatı altında toplayan Fidanka Hotel, her yıl yeniden deneyimlemek isteyeceğiniz bir tatil vadetmektedir. Dalaman Havalimanı’na 77 km uzaklıkta yer alan tesisin, benzersiz mimarisi ile konforun yanı sıra hayranlık uyandıran 16 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltısında sunulan organik lezzetlerin yanı sıra gün boyu misafirlerini ağırlayan 1 adet a'lacarte restoranı yer almaktadır. Denize yalnızca 150 metre mesafede konumlanmış olan FidankaHotel’de, Akdeniz ve Kalkan manzarasına sahip 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Kalkan’ın benzersiz manzarasını gözler önüne seren konumu ve kusursuz hizmetleri ile ön plana çıkan FidankaHotel’de konaklamak için http://fidanka.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Kalkan’ın Taş Odalı Mükemmel Oteli PrimaDonna

Yetişkin konuklarına hizmet veren otel PrimaDonna, romantik tatillerin Kalkan’daki vazgeçilmez adresleri arasında yer almaktadır. Geniş alanı ve doğa ile iç içe konumu ile dikkat çeken tesis, Dalaman Havaalanı’na 125 km, Patara Sahili’ne 7 km, Kalkan Plajı’na 14 km, Kaş merkezine 35 km ve Saklı Kanyon’a 25 km uzaklıkta yer almaktadır. Eşsiz bir deniz manzarasına karşı kurulmuş olan tesiste, 8 adet taş ev hizmet vermektedir. 2 kişilik şekilde hazırlanan taş evlerin tamamında mutfak bulunurken, 3 tanesi özel havuzlu şekilde tasarlanmıştır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, gün boyu yemekleriniz taş evinizin bahçesinde sizler için özel olarak hazırlanmaktadır. Misafirlerine Patara ve Kalkan’a shuttle hizmeti sunarak, Akdeniz’in mavisini yaşama olanağı sunan PrimaDonna bünyesinde 1 adet ortak kullanım için tasarlanmış havuz yer almaktadır. Patara’da at binmek, doğayı bisikletle keşfetmek gibi ayrıcalıklardan yararlanabileceğiniz tesiste, dileyen misafirler için piknik sepeti hazırlanmaktadır. Bölgeyi keşfetmek isteyen misafirler içinse Xanthos, Letoon, Sydma turları düzenlenmektedir. Romantik ve huzur dolu tatillerin en doğru adresi PrimaDonna’yahttps://www.primadonnapatara.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.