Her yıl dünyanın farklı ülkelerinden gelen milyonlarca turisti ağırlayan Antalya, birbirinden keyifli ilçe ve tatil bölgeleriyle konuklarına hayallerindeki tatile kavuşma fırsatı sunuyor.

Hafızalarda iz bırakacak güzellikteki doğası, modern ve konforlu tesisleri, tarihi ve kültürel değerleri, denizaltında ve çevresinde süren rengarenk yaşantıyla ilgi çeken şehirde tatil yapabileceğiniz bölgeler de saymakla bitmeyecek yoğunlukta.

Eğer hiç uğraşmadan, bütçenize uygun bir tatil yeri arıyorsanız Antalya’da nerede kalınır yazısına giderek hem bölgeleri hem de otel tavsiyelerini hemen keşfedebilirsiniz.

İşte Antalya’nın en güzel tatil bölgeleri:

· Kemer

Sahil boyunca yer alan birbirinden popüler tatil köyleri ve otellerle öne çıkan Kemer, yıl boyunca çok sayıda tatilci tarafından tercih ediliyor. Temiz bir deniz, dağların ve ağaçların çevrelediği kumsallar, yüksek standartlı tesisler... Hepsi Kemer’de sizi bekliyor.

· Belek

Birbirinde keyifli plajların sıralandığı Belek, 5 yıldızlı otelleri ve 1. sınıf tatil köyleriyle hem yerli hem yabancı turistler için önemli bir tatil merkezi olarak öne çıkıyor. Golf merkezlerinin yoğunlaştığı bölge özellikle bu spora gönül veren yabancı turistlerin favori adresi oluyor.

· Çıralı

Olimpos Beydağları Milli Parkı’nda yer alan ve koruma altında bulunan Çıralı, eşi bulunmaz denizi ve uzun sahil şeridiyle oldukça popüler. Sürdürülebilir turizm açısından öncü tesislere de sahip olan bölge, Antalya'nın en sakin tatil yerleri listesinde bir numara. Portakal ağaçları altında uzanıp, sessiz ve huzur dolu bir tatil yapmak için gerçekten ideal bir adres.

· Kaş

Ulaşım konusunda Antalya’nın en zahmetli ilçesi olan Kaş, bu zorluğa rağmen dalış tutkunları için vazgeçilmez bir adres oluyor. Harika bir deniz, doğal güzellikler ve hareketli gece hayatıyla öne çıkan Kaş, yabancı yatırımcıların da gözdesi.

Kaş otel tavsiyeleri ile nerede kalacağınıza kolayca karar verebilirsiniz.

· Side

Antik kentlerin, tarihi bir mirasın merkezinde yer alan Side hem konaklama tesisleri hem de mavi bayrak sahibi muhteşem plajlarıyla büyük bir çekim alanı yaratıyor.

· Kekova

Akdeniz’in keyifli ve en büyük adası olan Kekova, dalış konusunda önemli adreslerden bir diğeri oluyor. Kaş’tan ulaşabileceğiniz Kekova, buraya kadar gelen herkesin mutlaka görmesi gereken güzellikte bir adres.

· Alanya

100 kilometre civarındaki sahilin yarattığı cazibeyle önemli bir destinasyon olan Alanya, her yaştan tatilci için fırsatlar sunuyor. Doğal güzellikleri ve turistik işletmeleriyle tatilden beklenen her şeye yanıt verebilmeyi fazlasıyla başarıyor.