Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Food Product ve Hotel Equipment Fuarları’na Azerbaycan, İran, İsrail ve Ürdün’den alım heyeti getiriyor.

ATSO Başkanı Davut Çetin, 17-20 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya Expo Center’de gerçekleştirilecek Anfaş Food Product (25. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı) ve Anfaş Hotel Equipment (29. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı) Fuarları’na yurt dışından “alım heyetleri" getireceklerini bildirdi. Antalya’da düzenlenen fuarların, kent ekonomisine ve tanıtımına önemli bir katkı sağladığını vurgulayan Davut Çetin, “ATSO olarak fuar turizmini canlandırmak istiyoruz. Bu yıl 25’cisi düzenlenecek Anfaş Food Product ve 29’uncu kez yapılacak Anfaş Hotel Equipment Fuarları Antalya’nın markalaşmış fuarları. Sadece Türkiye’nin değil, yakın coğrafyamızın en önemli ihtisas fuarları. Bu iki fuar, bu yıl ANFAŞ’ta aynı tarihler arasında eş zamanlı düzenlenecek. İki fuarın birlikte gerçekleşmesi hem Antalya’nın güçlü olduğu sektörlerin birlikteliği, hem de kent için sadece ekonomik anlamda değil, sosyal anlamda da büyük bir hareket oluşturacak” dedi.

Çetin, “ATSO olarak fuarların katkılarını yeni iş bağlantılarıyla zenginleştirmek amacıyla bir alım heyeti organizasyonu düzenliyoruz. Ekonomi Bakanlığı Alım Heyeti Desteği kapsamında düzenlediğimiz organizasyona Azerbaycan, İran, İsrail ve Ürdün’den alım heyetleri katılacaklar.”