Büyükşehir Belediyesi Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi bünyesindeki kapalı yüzme havuzu Elmalı halkının sosyal hayatına renk katıyor. Yaz tatillerini yüzme öğrenerek geçiren çocuklar, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle nefes kontrolü ve yüzme becerileri kazanıyor.

Elmalılılar profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzmekeyfi yaşıyor. Vatandaşa ücretsiz spor yapma imkanı sunulanBüyükşehir Belediyesi Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi kapalı yüzme havuzunda profesyonel eğitmenler eşliğinde verilen kurslar, Elmalıların sosyal hayatına da renk katıyor. Yaz tatillerini yüzme öğrenerek geçiren çocuklar, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle nefes kontrolü ve yüzme becerileri kazanıyor.

7 yaş üzeri herkesin faydalandığı yüzme kursları Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri veriliyor. Hafta sonu öğleden önce ve öğleden sonra kadın ve erkek gruplarının yüzme keyfi devam ediyor. 2 ayda bir yenilenen Elmalı ASFİM kurs kayıtlarına, online kayıt sistemi ile www.abbsporhizmetleri.com web adresinden başvurmak mümkün.

Editör: Haber Merkezi