Ağustos ayında iş dünyasının en çok konuşulan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Başkanları belirlendi. Medya Takip Merkezi’nin (MTM) raporuna göre, basında en çok yer alan STK’lar TOBB, SPK ve KOSGEB oldu. En çok konuşulan STK Başkanları ise Bendevi Palandöken, Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Şemsi Bayraktar…

MTM’nin hazırladığı medya raporuna göre Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),  toplamda 11 bin 753 haberle en çok konuşulan STK oldu. Onu 7 bin 731 haberle Sermaye Piyasa Kurulu (SPK) izlerken, KOSGEB 6 bin 666 haberle üçüncü sırada yer aldı.

Zirvedeki isim Bendevi Palandöken

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kurban bayramı tatili ve bayram öncesi artan hırsızlık oranları, otopark sorunu, öğrenci servisleri, kredilerin yapılandırılması gibi birçok başlıkta yaptığı açıklamalarla gündemde yer aldı. Toplamda 5 bin 617 habere konu olan Palandöken, en çok konuşulan STK Başkanı oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 5 bin 546 habere konu olurken, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar ise 3 bin 283 haberde yer aldı.