Kepez Belediyesi, lise son sınıf öğrencileri için sınava motivasyon seminerleri düzenliyor.

Kepez Belediyesi, 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik yeni sınav sisteminin anlatıldığı motivasyon seminerleri düzenliyor. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Eğitimci Osman Günal’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrencilere yeni sınav sistemi, sınav stratejileri ve motivasyon konuları anlatıldı. İlçede eğitime devam eden 4 bin 500 öğrenci yeni sınav sistemi hakkında bilgilendirilerek, sınav kaygısının önüne geçecek tüyolar verildi.

Yeni sınav sistemi anlatıldı

Yeni Sınav Sistemi Sınav Stratejileri ve Motivasyon Semineri’nin konuşmacısı Günal, üniversiteye hazırlanan genç zihinlere yeni sınav sistemine getirilen detayları anlattı. Kepez ilçe sınırlarındaki tüm okulların 12’nci sınıf öğrencilerine yeni sınav sistemi üzerine genel bir bilgilendirme yapan Günal, hem yeni sınav sistemi nasıl değişti, hem de bu yeni sisteme bağlı olarak öğrencilerin nasıl çalışması gerektiğine değindi. Seminerin sonunda sınav sistemi içerisinde daha güçlü olmaları için de bilgi ve öneriler veren Günal, öğrencilerin sınav motivasyonunu yükseltti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her yaştan tüm öğrencilerin her türlü istek ve desteğine açık olduklarını ifade etti.