Kyani, dünyanın birçok ülkesinde yaygın olarak kullanılan Networking Marketing sistemi ile ürünlerini Türkiyede ve dünyada satışını yapan ve pazarlayan bir firmadır. Kyani ürünleri, uluslararası pazarda aynı yöntemle satılmaktadır. Networking Marketing sistemi ülkemizde henüz çok yaygın olmasa da pazarlamada kullanılan bir sistemdir. Kyani firması ürünlerini üyelik yöntemi ile distribütörler eliyle pazarlayıp satışını gerçekleştiren bir firmadır. Dünyada uluslararası pazarlar Networking Marketing sistemini yaygın olarak kullanmaktadır. Bu sistemde ürünlere uzaktan internet aracıyla hızlı ve kolay ulaşılmaktadır. Ancak bu ulaşım, yani müşteri ile firma arasındaki ilişkiyi sağlayan distribütörlerdir. Distribütörler ürünlerin tanıtımını sağlarken aynı zamanda satış yaparak kazanç elde ederler. Bunun yanında bu pazarlama yönteminde, sistem içine başka distribütörler katarak büyük bir pazar oluştururlar. Özellikle internette Kyani şikayet adı altında yazılara rastlamak mümkündür. Bunların olması kaçınılmazdır. Sebepleri tam olarak bilinmese de büyük ölçüde sistemin Türkiye'de tam oturmamış olmasından, art niyetli başka sistemlerin var oluşundan kaynaklanmaktadır. Ürünlerin uzaktan satışının yapılıyor olması, insanlar da belli ölçüde önyargılar oluşturmaktadır. Firma ve ürün güvenilirliği tam olarak sağlanamamaktadır. Ancak Kyani firmasının sistemi bunu tamamen ortadan kaldıracak bir sistemdir. Kyanişikayet yazılarının tamamen yok edilmesi şu an için pek mümkün görünmese de firma, sistem ve ürün hakkındaki bilgi eksikliğinin giderilmesi bu yazıları azaltacaktır. İnsanların yeni e ticaret pazarlama mantığını ve biçimini anlaması da yine bu yazıların azalmasına neden olacaktır. Kyanişikayet büyük ölçüde asılsızdır. Kyani kurumsal bir firmadır ve KyaniŞikayet yazıları dikkatle incelenmekte, herhangi bir aksaklık durumunda bunlara müdahale edilmektedir. Şikayet yazılarının olması iyi değerlendirildiğinde olumlu sonuçlar sağlayabilir.

Kyani Nedir?

Kyani sağlık üçgeni adını verdiği doğal ve organik ürünlerini Networking Marketing sistemi ile satışını gerçekleştiren bir firmadır. Firmanın satış ve pazarlama sistemi üyelik ve distribütörlük üzerinden işlemektedir. Kyanişikayet Sistemin henüz Türkiye'de yeni olması, ürün ve firmanın tanınmamış olması nedeniyle oluşturulmuş şikayetlerdir. Başlangıçta tam olarak olmasa da şimdi hedeflenen ciro ve kazanca ulaşılmıştır. Ürünlerin niteliği ve kullanıldığı alanlar değerlendirildiğinde sonuçlar çok daha olumlu olarak gelişmektedir. Buna rağmen Kyani şikayet yazıları internette belli ölçüde bulunmaktadır. İnsanların sistemi, ürünleri ve firmayı tanımasıyla gerekli olan güven sağlanmaya başlanmış bu şikayetler oldukça azalmıştır. Kyanişikayet yazılarını internetten denetlemek oldukça güçtür. İnternet bağımsız, insanların özgürce dolaşabildiği hiçbir yaptırıma tabi olmayan bir alandır. Dolayısıyla Kyanişikayet yazılarına her zaman rastlayabiliriz. Ayrıca Kyani firmasının kullandığı satış ve pazarlama yöntemlerinin art niyetli versiyonlarının bulunması bu yazıların önüne geçmeyi engellemektedir. Kyanii 64 ülke dâhil Türkiye'de de ürünlerini pazarlayan, belli bir hedef kitleye ulaşmış bir firmadır. Tüm bu olumsuz nedenlere rağmen satışlar ve sisteme katılım hedeflenen sınırların üzerindedir diyebiliriz.

Kyani Üyelik

Kyani firması, ürünlerini üyelik yöntemi ile geniş kullanıcı kitlesine ulaştırmaktadır. Kyaniye üye olmak oldukça basittir. İnternetten veya Kyani firmasının belli zamanlarda düzenlediği eğitim seminerlerine katılarak üye olunabilir. Bu seminerlerde Networking Marketing sistemi anlatılmakta, ürünlerin bu yöntemle nasıl pazarlandığı, kazanç hakkında bilgilendirme sağlanmaktadır. Distribütör olmaya karar verdiğinizde sizde Kyani üyesi olmuş olursunuz. Kyani üyelik size kendi özel işinizi yapma olanağı sağlar. Üye ve distribütör olmaya karar verdiğinizde size bir ID numarası ve şifre verilir. Bu ID ve şifre sizin anahtarınızdır. Çok düşük bir maliyetle kendi işinizi kurmuş olursunuz. Kyani size kendi işinizi yönetme olanağı tanırken aynı zamanda sizden zamanınızın büyük bir kısmını istemez. Günde 2 saat çalışmak bile bu işi yapmak için yeterlidir. Ancak düzenli planlı ve prensipli çalışıldığında büyük kazançlar elde etmek mümkündür. Kyani de kazanç dağılımının temel koşulu en az 3 distribütör eklemektir. Sizin eklediğiniz distribütörlerin her biri üçer distribütör ekleyerek sistemin genişlemesini sağlarlar. Genel anlamda sistem yatay ve dikey olarak genişler. Kyani şikayet adı altında yazılan yazılar tamamen sisteme yönelik iyi niyetli olmayan yazılardır.

Kyani Ürünleri

Kyani ürünleri sağlık üçgeni adı verilen ürünlerdir. Bu ürünler bilim insanları tarafından yapılan uzun araştırmalar sonucunda içeriğinde bulunan vitamin mineral ve besinler insan sağlığına yararlı hale getirilerek üretilmişlerdir. Ürünler yüksek besin, mineral ve vitamin değerine sahiptir. Bu vitamin ve mineraller insan sağlığı, vücudun canlılığını koruması ve devam ettirmesi açısından gereklidir. Bunların içinde B grubu vitaminler, kalsiyum, magnezyum ve nitrik asit bulunmaktadır. Ürünlerin içeriğinde bulunan nitrik asidin özellikle insan yaşamı üzerinde olumlu etkileri vardır. Bağışıklık sistemini güçlendiren, vücudun hastalıklara karşı korunması ve savaşmasını sağlayan, enerji veren minerallerdir. 24 yaşına kadar insan vücudunun kendisinin sağladığı bu bileşenler, 24 yaşından sonra üretilmez. Bu nedenle dışarıdan takviye olarak alınması gerekmektedir. Vitamin mineral ve nitrik asit en fazla koyu renk sebze ve meyveler de bulunmaktadır. Mor, kırmızı sebze ve meyveler insan yaşamını sağlıklı kılan bileşenlere sahiptir. Mor renkli olan yaban mersini, kırmızı renkte olan çilek, domates ve bunların yanı sıra yeşil sebzeler son derece önemli bileşikler içerirler. Bunlar vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, enerji verir, kondisyon sağlar, özellikle spor yapan insanlarda harcanan enerjiyi tekrar oluşturmak için gereklidir. Ayrıca antioksidan özelliğe sahiptirler. Bu da insan vücudu için oldukça önemlidir.

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kyanişikayet serbest piyasa ekonomisinde kaçınılmazdır. Kyani ürünleri tek tek satılmamaktadır. Ürünler distribütörler aracılığı ile sağlık üçgeni adı verilen 3'erli gruplar halinde kullanıcılara ulaştırılırlar. Distribütör olduğunuzda size verilen sisteme giriş yapabileceğiniz ID numarası ve şifreniz ile kendinize uygun fiyatı olan bir ürün paketi satın alırsınız. Kyani firmasının satış prensibinde distribütörler ürünleri en yakınındaki kişilere hediye ederek ürünlerin kullanılmasını ve ulaşmasını sağlarlar. Bu ürünlerin kullanılması durumunda kullanıcıların fikir ve görüşleri alınır, sistemli bir şekilde değerlendirilir. Ürünlerin hediye edilmesi yöntemi kişiyi direk ürünle buluşturduğundan, ürün kalite ve içerik hakkında hızlı geri dönüşümler sağlar. Kişilerin Kyani ailesine katılmaları ve distribütör olmaları sağlandıktan sonra. her distribütör üçer distribütör eklediğinde kendi kazancını geliştirdiği gibi bir üstte bulunan distribütörleri de kazandırır. Böylelikle sistem içinde sürekli bir kazanç hareketliliği oluşmuş olur. Distribütörler yalnızca para kazanmazlar aynı zamanda bu işi yaptıkları sürece kariyer sahibi de olurlar.

Kyani Para Kazanma

Kyani de kazanç distribütör ekleyerek gerçekleşir. Her distribütör kendi içinde distribütörler oluşturarak ürünlerin tanıtımını ve pazarlamasını sağlarlar. Bu durum zincirleme bir şekilde birbirini etkileyerek gelişir. Ürünler ne kadar çok kullanıcıya ulaşırsa geri dönüşüm o kadar çok olur ve kazanç da o oranda artar. Kyani de distribütör olmaya karar veren kişiler Kyani ürünlerinin olduğu bir paket satın alırlar. Distribütörlerin satın aldıkları ürünleri yakın çevresindeki insanlara hediye etmeleriyle ürünler kullanıcıya ulaşmış, kullanımı sağlanmış ve test edilmiş olurlar. Ürünlerin niteliği nedeniyle geri dönüşüm tepkileri genellikle olumludur. Tepkilerin olumlu olması daha çok distribütör kazandırma anlamına geldiği gibi aynı zamanda da daha çok kazanç elde etme anlamına gelmektedir. Sistem yatay ve dikey olarak hızla gelişir.

Kyani Kazanç Planı

Kyani kazanç planının anlaşılması son derece basittir. Uygulanması çok fazla zaman gerektirmediği gibi, ek iş olarak da herkesin yapabileceği bir iştir. Kyani kazanç planı üyelik ve distribütörlük üzerinden işleyen bir süreçtir. Kazanç planı hakkında en doğru ve ayrıntılı bilgiler Kyani eğitim seminerlerine katılarak edinilebilir. Eğitim seminerleri belli aralıklarla herkese açık olarak yapılmaktadır. Bu seminerler ürün tanıtımının, sistemin işleyişinin, kazanç planının ve daha çok kazanç elde etmenin püf noktalarının anlatıldığı ayrıca satış ve pazarlama konusunda da insanların gelişmesini sağlayacak bilgilendirmelerin yapıldığı seminerlerdir. Kyani de para kazanmak kolektif çalışmanın sonucunda oluşur.