AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle düzenlenen akşam yemeğinde gazeteciler ile bir araya geldi.Kongre sürecinin büyük bölümünü tamamladıklarını söyleyen Sümer, İl kongresinin Şubat ayında genel merkezin belirleyeceği bir tarihte yapılacağını söyledi.

Yemeğe AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve beş merkez ilçe başkanı katıldı. Gazeteciliğin önemine değinen İl Başkanı Rıza Sümer “ Gazeteciler için özel bir anlamı olan bugünde siz değerli basın mensuplarımızla bir araya gelmek istedik. Biz siyasetçiler olarak neredeyse her gün sizlerle aynı havayı soluyor, aynı kulvarda çalışıyoruz. Bu çalışmalar sırasında işinizin ne kadar zor olduğunu yakından görüyoruz. Hızla gelişen teknoloji bilgi kirliliğini de beraberinde getiriyor. Bu çağda sizler ilkeli gazetecilikle her zaman doğru bilgiyi kamuoyuyla paylaşarak çok önemli bir görevi üsteleniyorsunuz. Bu toplantı vesilesi ile sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Teşkilatının çalışmaları hakkında da bilgi veren Sümer “ Kongre sürecimizin büyük bir kısmını tamamladık. İlçelerimizin ana kademe ve gençlik kolları kongreleri tamamlandı. Kadın kollarımızın da kongrelerinin tamamlanmasının ardından genel merkezimizin belirleyeceği tarihte şubat ayı gibi il kongremizi gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği kongrelerimizde teşkilatlarımızda yenilenme ve tazelenmeler yaşandı. 2019 seçim çalışmalarının startını da bu yenilenen, güçlenen kadrolarımızla vermiş bulunuyoruz. 2019 yılında yapılacak seçimlerde en iyi sonucu almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.