Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 61 milyonun isabet ettiği çeyrek biletten birinin satıldığı Muratpaşa’dan bu sefer de Süper Loto’dan yeni bir talihli çıktı. 6 sayıyı bilerek 14 milyon 29 bin 814 lira kazanan talihliye bileti satan bayinin sahibi Canan Bektaş, "En son 15 yıl önce böyle bir ikramiye kazandırmıştım. Kadınlar Günü’nde bir kadının sattığı bilet umarım başka bir kadına çıkmıştır" dedi. Son talihli ile birlikte ilçede son 7 yılda, 24 kez büyük ikramiye isabet etmiş oldu.

Süper Loto’da dün akşam yapılan haftalık çekilişte, 4, 11, 18, 29, 36 ve 49 rakamlarına 14 milyon 29 bin 814 liralık büyük ikramiye isabet etti. Sonuçların açıklanmasının ardından ise talihlinin kuponu oynadığı yerin Soğuksu Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki Canan Bektaş’ın (42) 14 yıldır işlettiği Barel Şans Oyunları Bayisi olduğu ortaya çıktı. En son Milli Piyangonun yılbaşı büyük ikramiyesinin isabet ettiği Muratpaşa ilçesine, son kuponla birlikte 2018 yılında 2 milyoner çıkmış oldu.

"Umarım bir kadına çıkmıştır"

Talihliye kuponu sattığını oda başkanından öğrendiğini belirten işletmeci Canan Bektaş, "İlk duyduğumda çok heyecanlandım. Kadınlar Günü’nde, kadın bir bayiden satılmasına çok sevindim. İnşallah bir kadına çıkmıştır. Yaklaşık 15 yıl önce büyük ikramiye kazandırmıştım. Umarım hayırlı işlerde harcanır para. Kime çıktığı henüz belirli değil ama en çok orta yaşlı ve üniversite gençler oynuyordu" diye konuştu.

Loto meraklıları bayiye akın etti

Sonucun açıklanmasının ardından çevre güzergahlardan vatandaşlar Bektaş’ın bayisine hafta başlangıcı olmasına rağmen gelmeye başladı. Her hafta Süper Loto oynadığını belirten Menduh Özdemir isimli vatandaş, Muratpaşa’ya her zaman büyük ikramiyenin çıktığını söylerken, yine loto oynamak için Dokuma’dan Soğuksu Mahallesi’ndeki şanslı bayiye gelen Sedef Ahraz da, "Muratpaşa’ya çıkacağını tahmin ediyordum ama bu mahalleden bir bayiye çıkacağını hiç düşünmemiştim. Kazananı tebrik ediyorum" diye konuştu.