Mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp, yaşanan bir arıza nedeniyle kullanılamıyor. Yaşanan arızanın dünyanın birçok noktasında erişim sorununa neden olduğu tespit edildi. Kullanıcılar ise, internet üzerinde "WhatsApp çöktü mü?" ve "WhatsApp bağlantı sorunu" aramalarını yükseltmiş durumda.

Dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a, dünyanın birçok bölgesinden erişim sorunu yaşanıyor. WhatsApp'ı kullanırken ara ara bağlantı sorunu yaşayan ve hiç bağlantı kuramayan kullanıcılar, sosyal medya siteleri üzerinden yaşadıkları sorunu dile getiriyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN ÇALIŞMIYOR?
WhatsApp'ta dünya genelinde bir bağlantı sorunu yaşanıyor. Meydana gelen teknik arızanın neden olduğu konusunda herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, sorunun Avrupa sunucularından kaynaklandığı görülüyor.

Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alınan WhatsApp, bu satın almanın ardından birçok yeni özelliğe kavuşmuş ve dünya genelinde hem yazılı, hem sesli hem de görüntülü sohbet uygulamaları arasından sıyrılarak zirveye oturmuştu.

Günümüzde yaklaşık olarak 1 buçuk milyar kullanıcı sayısı bulunan WhatsApp, geçtiğimiz dönemlerde Snapchat ile hayatımıza giren "Hikaye" özelliğini de uygulamaya eklemiş ve bu özelliğiyle bir kesim kullanıcıdan olumsuz geri dönüş alsa da, bir kesim kullanıcıdan da olumlu tepkiler almıştı.