Şehir merkezini batıdan doğuya ikiye bölen çay boyu yeni bir güzelliğe daha kavuştu. Desenli asfalt yeşil ve kırmızıyla boyanarak yeni bir hava oluşturuldu.

Halkın yürüyüş ve dinlenme amacı ile kullandığı çayboyu mekana uygun hale geldi. Kafeler caddesinde uygulanan desenli asfalt çayboyunda da uygulandı. Çayboyundaki her iki cadde de başlatılan bu uygulama halk tarafından beğenildi.

Çayboyundaki son çalışmaları da yerinde gören Günaydın, caddemizi kendi kültür ve görüntüsüne uygun hale getirdiklerini belirtti. Günaydın’ın incelemesine MHP İl Başkanı İsa Yalçın, İlçe Başkanı Ramazan Pala’da eşlik etti.

Günaydın yaptığı açıklamasında, çayboyundaki çalışmaların da sona doğru geldiğini belirterek boyama işlemlerinin de tamamlandığını söyledi.

Günaydın, “Çayboyunun son aşaması bugün sona eriyor. Pazar günü bu çalışmalarda tamamlanacak. Bugün kalıcı ve dayanıklı asfaltımızı renklendirerek güzel bir görünüm haline getirdik. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yardımcısı Orhan Eren’de yaptığı açıklamasında, “Belediye Başkanımızın Isparta’mıza bir hediyesidir bu cadde. Güzel bir çalışma ile yolumuz kendine has bir mekana ona uygun desenli ve renkli bir asfalt kaplama yaptık” dedi.

 Isparta Bld. Basın