Yüksekokul Sekreteri İlksen Bağcı, Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun akademik personel yönünden zenginleştiğini belirterek, “5 yeni hocamızı kadromuza kazandırdık. Yrd. Doç. Dr. Bekir Sarıcık da yeni hocalarımızdan ve Başkanımızla tanışmak için Belediyemize ziyarete geldik. Yar. Doç. Dr. Bekir Sarıcık hocamızın yanında Yrd. Doç. Dr. Bahriye Arslan, Yrd. Doç. Dr. Mesut Soydan, Yrd. Doç. Dr. Dinçer Uysal, Yrd. Doç. Dr. Fuat Uzunsoy hocalarımız da kadromuzda katıldılar. Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu güçlü kadrosuyla eğitim öğretim veremeye devam ediyor. Eğirdir Belediyesi’nin ve Belediye Başkanımızın Okulumuz için büyük katkıları ve destekleri oldu.  Gayretli çalışmalarıyla bizlere destek olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kadrosuna dâhil olan Yar. Doç. Dr. Genel Cerrah Bekir Sarıcık, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret etmekten ve kendisiyle tanışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. 
Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Yüksekokul Sekreteri İlksen Bağcı ve Yrd. Doç. Dr. Bekir Sarıcık’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, vazifeye yeni başlayacak olan hocalara başarılar diledi. 
Başkan Özmeral, “Güzel bir fidan dikildi. Bu fidan bir yıl içerisinde meyve vermeye başladı. Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’muz gün geçtikçe gelişiyor ve ilçemize faydalı olmaya devam ediyor. Her geçen yıl öğrenci sayısında ve personel sayısında artış olacak. Saygıdeğer halkımız da bu durumdan fazlasıyla sevinecektir.” dedi.