İki katlı olarak yapılan binanın dış cephe boyaları yapıldı, bina içerisinde bulunan bölümlerde de çalışmalar sona doğru yaklaştı.
Gasilhane ve mescidin yapılmasına sevinen vatandaşlar, “Eğirdir’imiz için büyük bir ihtiyacı giderecek gasilhane ve üst kata yapılan mescid çok iyi düşünülmüş. Bu gibi hizmetler kalıcı olduğu kadar insanlara kolaylık sağlayacaktır.  Mezarlığın bakımlı olması ve her geçen gün daha güzel görünmesi ayrı bir huzur veriyor. Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.
Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Vazifeye ilk başladığımız günden itibaren mezarlığımızın daha güzel hale gelmesi için gayret sarfettik. Ortadaki şadırvanı yeniledik ve etrafını güzelleştirdik. Mezarlığımızı Isparta bölgensin en temiz ve en güzel mezarlıklarından biri haline getirdik.  Allah’a şükür, cenaze hizmetleri, mezarlık hizmetleri konusunda görülen eksiklikleri gidermeye çalıştık. Yenilediğimiz cenaze yıkama aracı, çift kabinli cenaze nakil aracı, mezarlıkta ses yayın cihazı, yağmurluklar, oturaklar büyük kolaylık sağlıyor. Cenaze ve mezarlık hizmetlerini zengin olsun, fakir olsun ücretsiz hale getirdik. Yeni yaptırmakta olduğumuz gasilhane ve mescid tamamlanmak üzeredir. Bütün hizmetlerimizi, yatırımlarımızı kendi kaynaklarımızla saygıdeğer halkımız adına yapıyoruz” dedi.