Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Küçüköner, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aliye Yılmaz ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gültekin Özdemir’inde katıldığı toplantıda Vali Oğuz,  öğrencilerle arkadaş ve dostluk konusunda düşüncelerini paylaştı.
         Pişmanlıktan çok korktuğunu belirten Vali Memduh Oğuz; “Zaten hayatta iki şey oluyor; birincisi iyi ki yaptım, ikincisi keşke yapmasaydım… İyi ki yaptım dediğiniz her şey sizi mutlu eder, keşke yapmasaydım dediğiniz zamanda mutsuz olursunuz. O bakımdan yaptığınız her şey için iyi düşünün ve ona göre hareket edin” dedi.
         Dostluğun önemine vurgu yapan Vali Oğuz; “Dostunuz size göre olacak, tencere ve kapak misali gibi bir birinize uyacaksınız. Duruşuyla, kişiliğiyle, haysiyetiyle ruhunuzun arkadaşı olacak. Tabi dost tercihine bakılırken esas olan insandır, yani cinsiyet ayrımı yapmadan önce insan olarak bakmak lazım” dedi.
         Vali Memduh Oğuz’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Küçüköner ise; sohbetin kendileri için son derece verimli geçtiğini belirtti.
         Vali Oğuz’un ‘İlim Şehri Isparta’ projesinden bahseden İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aliye Yılmaz, Isparta’nın sahip olduğu tarihi ve kültürel potansiyeli bakımından modern dünyada ilim şehri olmayı hak ettiğini söyledi.
         Kendileri açısından faydalı bir toplantı olduğunu belirten Endüstri ve Kalite Kulübü Başkanvekili Bayram Şahin ise; kulüp üyeleri adına Vali Memduh Oğuz’a teşekkürlerini iletti.
         Samimi bir havada geçen yemekli toplantı sonrasında kulüp üyesi öğrenciler Vali Oğuz’a kravat hediye ettiler.