Seçildikten sonra Belediye’ye ziyarette bulunan Murat Yalkın ve ekibine ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, genç bir yönetimin vazifeye gelmesinden dolayı sevindiğini söyledi.
 Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral,  “Genç ve dinamik bir ekiple Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na seçildiniz. Hepinizi ayrı ayrı tekrar tebrik ediyoruz. İnşaallah bundan sonra çok daha güzel hizmetler verirsiniz. Hiçbir partinin, görüşün taşeronu olmadan birlik ve beraberlik içerisinde bulunmanızdan dolayı mutluyuz. Eğirdir’imizin geleceği için bu birlik ve beraberlik devam etmelidir.” dedi.
Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın, Başkan Özmeral’in ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, ilçeye verdiği güzel ve faydalı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

 Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile uzun süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette Sanayi Mahallesi Muhtarı Ali Durgut da hazır bulundu.