Karayolu kenarında okul tarafından Belediye’nin genişlettiği yaya yoluna kilitli taş parke döşeniyor. Karayolu ile yeni yaya yolu arasında yeniden düzenlenen kaldırım hizmet vermeye başladı. 
Isparta-Konya Karayolu orta refüjünden geçiş sağlayan vasıtaların ve yayaların karşılaşacakları tehlikeleri azaltmak maksadıyla okul tarafından Hastahane kavşağına kadar yapılan yeni yolda yürüyenler çoğaldı. Yeni kaldırım ve yoldan geçenler, yapılan hizmeti beğendiklerini, daha güvenli ve rahatça yürüyebildiklerini belirterek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.  
Yenimahalle hudutlarından geçen Karayolu’nda, değişik zamanlarda hem vasıtaların hem de yayaların orta refüjü kullanmaları ile her an kazalara davetiye çıkarıldığını ve büyük bedeller ödendiğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Karayolu kenarında bozuk olan kaldırımın yenilenmesi ile yaya yolunun genişletilerek kilitli taş parke döşenmesi yaşlısı, genci herkesi rahatlatmıştır. Okul tarafından Hastahane kavşağına kadar yapılan yeni yolda insanların güven içerisinde rahat ve huzurlu bir şekilde yürüdüklerini görmek, onlardan teşekkür almak bizleri fazlasıyla sevindirmektedir” dedi.