Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, medya mensuplarının gününü kutladı.

Başkanlık makamında gazetecileri kabul eden Başkan Çetinkaya, çağımızın iletişim çağı olduğu ve hızın her şeyin önüne geçtiği bir zamanda, basın mensuplarının gece gündüz demeden toplumu doğru bilgilendirmek adına çalıştığını söyledi.

Toplumu doğru bilgilendirmek, kamuoyu oluşturmak ve yapılan çalışmaların anlatılması adına, medyanın önemli bir rolü üstlendiğini ifade eden Çetinkaya, “Medya zor bir iş, medyada çalışmak daha da zor. Bütün zorluklara rağmen, bu işi yapıyor olmanız gerçekten takdir edilmesi gerekiyor. Toplumun bilgilendirilmesi, kamuoyu oluşturulması adına medya günümüzde büyük bir görevi üstleniyor. Bu görevde sizlerin payı büyük. Ben bir kez daha bugün vesilesiyle, Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum.” dedi.

İlçede görev yapan gazetecilerde, kendilerinin de zor şartlar altına toplumu doğru bilgilendirmek, gazetecilik etiği ve kanunlar çerçevesinde habercilik yapmaya çalıştıklarını belirttiler. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla hatırlanmanın çok güzel olduğunu ifade eden basın mensupları, Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti.