Kumluca’da bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilecek Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında yapılacak halı saha futbol turnuvası için kura çekimi yapıldı. 

Kumluca’da bu yıl 16’ıncısı yapılacak Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında yapılacak halı saha futbol turnuvasının kura çekimleri, turnuvaya katılacak takımların temsilcileriyle, Kumluca Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Kura çekimi öncesi turnuva hakkında takım temsilcilerine bilgi veren Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, bu yıl 16’ıncısı yapılacak halı saha futbol turnuvasında 26 takımın katıldığını ve maçların beş grupta lig usulüne göre yapılacağını söyledi. 

Turnuvanın 31 Ocak Cumartesi günü başlayacağını ve 35 yaş üstünde de turnuvaya katılım için müracaatların devam ifade eden Çataltepe, “16 yıldır güzel bir şekilde halı saha futbol turnuvası organize ediyoruz. Turnuvamıza her yıl katılım ve halkımızın ilgisi artıyor. Bu yılda katılan takımlarımız ve organizasyonun güzel olduğunu düşünüyoruz. İnşallah dostluk için güzel maçlar olur, seyirciler ve spor severlerimiz maçlar izlerler” dedi. 

Turnuvanın açılış karşılaşması öncesi Antalya Atılım Ortopedi Engelliler Spor Kulübü ve Kumluca Veteranlar takımı arsında gösteri maçı yapılacağını kaydeden Çataltepe, turnuvanın açılış maçına tüm sporseverleri beklediklerini bildirdi. 

Konuşmanın ardından turnuvaya katılan takım temsilcileri tarafından kura çekimi yapıldı. Öte yandan turnuvaya katılan takımların, ilçede bulunan dört halı saha maçlarını oynanacakları bildirildi.