Son iki yıla kadar Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen, 18. Halı Saha Futbol Turnuvası iki yıldır Kumluca Kaymakamlığı tarafından düzenleniyor. Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünde organize edilen ve Kumluca Belediyesi’nin de destek verdiği turnuvaya bu yıl 25 takım katılıyor.

Halı Saha Futbol turnuvasının açılışı törenine Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Koca, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri ve turnuvaya katılan takımların temsilcileri katıldı.

Turnuva hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Erol Koca, bu yıl turnuvana 25 takımın katıldığını ve turnuvanın 23 Nisan 2017 Pazar günü sona ereceğini söyledi.

Turnuvanın 18 yıl gibi uzun bir süre devam ediyor olmasını, organizasyonun güzelliği ve turnuvaya katılan takımların turnuvaya verdikleri önemden kaynaklandığını ifade eden Koca, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Konuşmanın ardından turnuvanın ilk maçı Eski Cami Mahallesi Öztürk Hukuk takımıyla Çağrı Oto takımları arasında oynandı. Kumluca Kaymakamı Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın başlama vuruşuyla başlayan maçı Eski Cami Mahallesi Öztürk Hukuk 1-0 kazandı.