Kumluca Vergi Dairesi Müdürü Vekili Mehmet Baysanğur, 28. Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret etti.

28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Kumluca Vergi Dairesi Müdür Vekili Mehmet Baysanğur, Vergi Dairesi çalışanlarıyla birlikte, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Kumluca Vergi Dairesi Müdür Vekili Mehmet Baysanğur, bu yıl 28’incisi kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde bazı programları olduğunu, bu programlara vergi bilinciyle, verginin devletlerin kalkınmasındaki önemini anlatmayı planladıklarını söyledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kumluca Vergi Dairesi Müdür Vekili Mehmet Baysanğur şahsında, tüm vergi dairesi çalışanlarının 28. Vergi Haftasını kutladı.

Toplumda vergi bilincinin oluşturulması adına vergi haftası kutlamalarının önemli olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Bu konuda yaptığınız çalışmalar son derece güzel. Özellikle okul çağındaki çocuklarımızda vergi bilincinin oluşması geleceğimiz için önemli. Ne kadar vergimize sadık kalır ödeme yaparsak, o kadar ülkemiz ve devletimiz gelişir.” dedi.

Ziyarette Kumluca Vergi Dairesi Müdür Vekili Mehmet Baysanğur, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya hafta anısına çiçek takdim etti.