Kumluca'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen 25 yılı dolduran esnaflara plaket töreni yapıldı

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 25 yılı dolduran esnaflara plaket töreni yapıldı. Kahvaltı Dünyası adlı iş yerinde yapılan tören kahvaltı programı ile başladı.

Kahvaltının ardından 25 yılı dolduran 39 esnafa plaket verildi. Ayrıca Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk’e de yönetim kurulu üyeleri tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

Törende konuşma yapan Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk; “ Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz meslekte 25 yılı dolduran esnaflara plaket törenimize hoş geldiniz. Bu zor günlerde hep birlikte küçükte olsa küçük etkinliğimizde sizlerle bir arada sohbet etme dertleşme imkanı bulduk. Değerli üyelerimiz ülkemiz her zamankinden daha stratejik ve önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçten sonra ya varız ya da yok’uz. O kadar önemlidir. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen dış ve iç güçler işbaşındadır. Bize düşen birlik ve beraberlik içinde ay yıldızlı bayrağımız altında yaşama imkanını sağlamak ve yaşamayı sürdürmektir” dedi.