Gelişen ekonomisi ve barındırdığı dinamik nüfusu ile yatırımcıların dikkatini çeken Kumluca ilçesinde, Türkiye'nin bir çok bölgesinde şubeleri bulunan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi yeni girişimcileri ve yeni bir bakış açısıyla açıldı.

Adnan Menderes Bulvarındaki eski yerinde yeni konseptiyle hizmete giren işyerinin açılışına Ak Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer iYi Parti ilçe başkanı Aydın Kaya, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, Esnaf Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Bayram İğneli, Kumluca Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Köleoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Program sunumunu Batı Akdeniz Gazetesi sahibi Mehmet Şentürk'ün yaptığı açılışta konuşan Ak Parti ilçe başkanı Arif Yavuzer, "Yeni girişimcileri Bayram Eken, Serkan Sarıkeçili ve Cüneyt Yıldırım arkadaşlarımızın işyerlerinin açılışını gerçekleştireceğiz ve özellikle gençlerimizin sosyalleşmesi için son derece önemli olan bu güzel mekânın açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Mekânın ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Allah bol kazançlar nasip etsin" dedi.

Okunan dua ile birlikte işletmenin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından törene katılan protokol üyeleri işletmeyi gezerek işyeri sahipleri Bayram Eken, Serkan Sarıkeçili ve Cüneyt Yıldırım ile bir süre sohbet etti ve işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundular. Açılış töreni yapılan çeşitli ikramlar ile sona erdi.