Akdeniz’in önemli turizm merkezlerinden birisi olan Adrasan sahilinde, Kumluca Belediyesi tarafından sahil bandı yürüyüş yolu çalışması başlatıldı.

Doğal güzelliğiyle dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen Adrasan sahili turizme daha elverişli bir hale getiriliyor. Daha önce belde statüsünde olan Adrasan’nın mahalle olarak Kumluca’ya bağlanmasının ardından, yeni turizm sezonun başlamasıyla, Kumluca Belediyesi ekipleri tarafından sahil bandında yenilik ve bakım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, “Adrasan turizm sezonu boyunca yüzlerce yerli ve yabancı turist tarafından tercih edilen önemli bir turizm merkezi.  Bizde belediye olarak 2 km uzunluğundaki sahil bandında birtakım temizlik, tadilat ve yenileme çalışması başlattık. Dört farklı noktaya da lavabo ve tuvalet yapıyoruz, yapımı ise önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Son olarak sahil bandı boyunca yerli ve yabancı turistlerin kullanması amacıyla yürüyüş yolu yapıyoruz. Bölgemizde turizmin en iyi koşullarda sürdürülebilmesi için belediye olarak hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.